The Ragtime Rumours

The Ragtime Rumours

12 oktober 2017 / Geen reacties / Tags: blues, cafe manes, cafe maneslust biej mieke, Entre 5 euro, live, manes, maneslust, muziek, Naer, Neer, Rock

Zondag 12 november, Live @ cafe Maneslust Biej Mieke

The Ragtime Rumours

Bedenk dat Pokey Lafarge en Tom Waits bij Django Reinhard op bezoek, een flinke pot koffie hebben gedronken terwijl ze naar Robert Johnson luisterden.

Verfrissende old-skool swing, doordrenkt van roots/blues en (gypsy-)jazz met met een rock ’n roll intensiteit gespeeld. Dit resulteerde in een goed ontvangen EP, het winnen van de BRUL-contest, veel optredens in Nederland en tours door Noorwegen, Italië en Engeland. Recentelijk won de band de finale van The Dutch Blues Challenge en zullen ze Nederland in 2018 vertegenwoordigen op The International Blues Challenge in Memphis, USA en The European Blues Challenge in Hell, Noorwegen.

Deze maand nemen ze ook nog deel aan de popprijs Limburg “nu of nooit” de winnaar verdient een optreden op PINKPOP! wie weet??

De band bestaat uit:

  • Tom Janssen, acoustic guitar/lead-vocals (Howlin’ Stone)
  • Niki van der Schuren, upright-bass/vocals/flute/baritone saxophone (BMB, Jick
  • Munro & The Amazing Laserbeams)
  • Sjaak Korsten, drums/kazoo/vocals (Beau Boots, Flink, Deep & The Dudes, Reno’s Rumble)
  • Thimo Gijezen, electric guitar/accordeon/piano/vocals (Sula, Jick Munro & The Amazing Laserbeams)

 

Momenteel werken ze hard aan hun eerste full-length album dat in Januari 2018 uitkomt. In de tussentijd is hun nieuwe werk enkel live te horen en is hun debuut EP ” Ain’t Nobody” en de single ‘’Love and Lust’’nog altijd verkrijgbaar. Ook hun nieuwe video “Love and Lust” zal in Oktober 2017 verschijnen.

Aanvang 17.30 uur, inkom €5.=

 

don’t miss this one

@, Cafe Maneslust – Biej Mieke (Neer)

Opmerkingen gesloten

go-top