Kermis @ cafe Maneslust biej Mieke

Kermis @ cafe Maneslust biej Mieke

3 augustus 2017 / Geen reacties / Tags: cafe manes, cafe maneslust, cafe maneslust biej mieke, Duitse avond, gratis, gratis entre, Gratis inkom, live, manes, maneslust, Naer, Neer, Rock, Rockabilly

Vanuit persoonlijk perspectief…

Herman Brood Memorial bandIk was 15 jaar en fan van artiesten die piano speelden en zongen tegelijk. Zoals bijvoorbeeld Elton John en Jerry Lee Lewis, maar veel beter nog was Herman Brood…Die speelde regelmatig in de buurt en zijn optredens waren een regelrechte explosie van licht, geluid en energie… Dus wat doe je? Je wordt fan! Na al die jaren en bij zo’n vijftig optredens te zijn geweest kun je met recht spreken van een echte fan.Uiteraard coverde ik zelf, met diverse bandjes waarin ik speelde, regelmatig de nummers van Brood en kwam het zelfs tot een optreden in de Henny Huisman Soundmixshow. In dat kader ben ik ook bij Herman thuis geweest en merkte ik dat “the Brood” zich vereerd voelde dat hij werd geïmiteerd in de Soundmixshow… Hij heeft mij bovendien tijdens de show met een filmpje bemoedigend toegesproken. Sterker nog, hij kreeg zo de smaak te pakken dat hij ook zelf mee deed aan de Sterren-Playbackshow als “Phantom of the Opera” en dochter Lola deed mee aan de Mini-Playbackshow.Juist het feit dat we door zijn muziek te spelen en daardoor samen met het publiek even heel dicht bij Herman zijn vormt mijn drijfveer. Herman zelf heeft immers in zijn laatste woorden gezegd: “maak er een mooi feest van!” En wat is een mooier feest dan zijn beste nummers nog eens live te beleven?

Robert van Cruchten

vrijdag 1 september-21.00 uur


Twenty-SicksTwenty-Sicks

Eigenzinnige covers..Rock ‘n Roll, Blues, Rockabilly, Americana.. Energiek, dynamisch, intens en vol passie!“Wie beweert dat akoestisch niet rock and roll is, heeft Twenty Sicks nog nooit aan het werk gezien.” (3VOOR12)Met ruim 100 shows per jaar zijn de mannen van Twenty Sicks hard op weg naam te maken op de Nederlandse podia. De aanstekelijke mix van omgebouwde covers wordt met veel passie neergezet en laat het publiek geen moment stilstaan. Goede muziek, daar draait het om: No nonsense, Rock & Roll!Twenty-Sicks stond ondermeer op Solar Weekend, Paaspop, Festyland en in 3fm’s Glazen Huis. Ook was Twenty Sicks al eens te zien in het voorprogamma van de Golden Earring en Blof. Bovendien werd een eigen nummer van Twenty Sicks in 2014 op single uitgebracht door niemand minder dan Waylon. ‘Grasping Song’ haalde de 14e plaats in de Top 30.

Zaterdag 2 september  aanvang 21.00 uur


zondag 3 september

MANESTALER

DJ RICKY LEEVanaf 16.00 uur gaat het dak eraf. de 1e editie van de “MANESTALER” gaat van start.
de hele middag /avond heerlijke Duitse muziek van vroeger tot heden.
voor jong en oud!!

NATASCHADiverse live artiesten en DJ RICKY LEE gaan ervoor zorgen dat de 1e Manestaler er eentje wordt om niet te vergeten.

um 16.00 uhr geht’s los

 

 

 


LOCAL HEROES in rockMaandag 4 september

Matinee

LOCAL HEROES in rock

 

 

de rockers van de inmiddels fameuze SUNDAY SESSIONS gaan op maandag tijdens het matinee “de best of” ten gehore brengen.

met liefst 4 bands, gaan ze ons de hele middag/avond van heerlijke rock classics voorzien.

gezien het enthousiasme van het publiek en de muzikanten op de SUNDAY SESSIONS belooft het een gedenkwaardig Matinee te worden!!!!

aanvang 16.00 uur


toepen

Naerse

Toepkampijoensjappe

dinsdag 5 september aanvang 14.30 uur

 

wils ze mit doon,zorg det ze der om 14.30 sjteis

veur jonk en aod!!

Café maneslust biej Mieke

wij wensen iedereen fijne kermisdagen

alle dagen gratis inkom ………………………

Feest gegarandeerd!!

Opmerkingen gesloten

go-top