Dorpsfeesten Neer

Dorpsfeesten Neer

9 juli 2016 / Geen reacties / Tags: blues, cafe maneslust, cafe maneslust biej mieke, doghouse sam, dorpsfeesten neer, dorpsfeesten neer 2016, live, live band, live optreden, Naer, Neer

Zaterdag  30 juli DOGHOUSE SAM, de Foto’s optredenHet allerbeste uit de Belgische Blues
scene:Kenmerkend voor de Doghouse concerten zijn steevast de intense doorleefdheid en de rauwe benadering van de Rhythm’n’Blues. Maar wat dit trio nu echt zo wervelend en fascinerend maakt (rootstime.be), is hun tomeloze energie en enthousiasme op het podium.

Met virtuoos Jack o’Roonie op de contrabas en creatieve duizendpoot Franky Coumans (verkozen tot beste drummer van Nederland in 2010) op de drums, staan Doghouse Sam & his Magnatones garant voor een onvergetelijk concert dat de toeschouwer bij de strot grijpt.

Nieuwe songs, nieuwe live-show, en dat alles in die ondertussen typerende doghouse stijl… Dit wordt weerom genieten van muziek in zijn meest pure vorm!! Zorg dat je erbij bent… Voor de zaterdag vragen we 5 euries entree

 

 

Zondag 31 juli alweer voor de 9e keer tegenover het café op het podium open air music:

we starten met skip zappa daarna Fever of life ,twee bands die hun sporen al diverse malen hebben achter gelaten Biej Mieke.
Elk op hun eigen wijze brengen ze de beste rock van de jaren 60-70 en 80. In de pauzes en afloop van de bands zorgt DJ PASCAL voor de juiste muziektoon!

Pieter de frieter zorgt voor de inwendige mens vanaf 18.00 uur!

We starten zondag om 14.30 uur en natuurlijk gratis inkom!

Opmerkingen gebied

Nee reacties

go-top